top of page

Vi søker Talenter innen Automasjon

Vil du være med på å forme fremtiden for akvakultur? Da har du kommet til rett sted! Hos Searas søker vi etter dedikerte og talentfulle individer som ønsker å gjøre en forskjell innen automatiseringsteknologien i selskapet vårt.

Som en ledende aktør innen utvikling av løsninger og produkter for vannbehandling, er automasjon kjernen i vårt arbeid for å levere effektive og bærekraftige løsninger til våre kunder.


Vi ser etter både erfarne fagpersoner og nyutdannede som ønsker å ta sine første skritt innen automasjonens verden. Enten du er ekspert på programmering, mekatronikk, robotikk eller maskinlæring, ønsker vi å høre fra deg!


Som en del av vårt tverrfaglige og dynamiske team vil du få muligheten til å jobbe med spennende teknologi og være med på å løse komplekse utfordringer.


Vi tilbyr en støttende og inkluderende arbeidskultur, konkurransedyktig lønn, og fantastiske muligheter for personlig og faglig utvikling.


Å bli med i Searas betyr å bli en del av et selskap i vekst, hvor dine ideer og bidrag virkelig vil bli verdsatt. Så hvis du er klar til å ta ditt neste karrieresteg innen automasjon, ikke nøl med å søke!Les også mer om OptiRAS-prosjektet vårt: https://www.optiras.no/

29 views0 comments

Comments


bottom of page