top of page

Vi utlyser to nye spennende stillinger! Bli en del av vårt team!

Ønsker du å være med på å forme fremtiden innen vannbehandlingsteknologi for oppdrettsnæringen? Searas AS, en ledende aktør innen aquakulturteknologi, og vi har nå to ledige stillinger som vi søker engasjerte og dyktige kandidater til.Vi søker nå en erfaren Industrimekaniker til å bidra til utvikling og bygging av selskapets avanserte vannbehandlingssystemer. Stillingen innebærer arbeid med pumper, rør, sensorer, elektroskap, PC-baserte styringssystemer samt testing, kalibrering og installasjon av enheter hos kunder. Vi søker en person som er nøyaktig, initiativrik og praktisk anlagt, med solid erfaring innen mekaniske systemer.


Les mer og søk på stillingen her!
Searas AS nå en erfaren kvalitet- og dokumentleder til å iverksette og drifte et dokumentsystem i selskapet. Dette vil være en del av Searas sitt kvalitetssystem som på sikt vil sertifisere i henhold til ISO 9001. Den vi søker er strukturert, myndig og nøyaktig, samt har erfaring med innføring av kvalitetssystem. Searas bruker i dag PowerOffice, SuperOffice og Landax.


Les mer om stillingen her!


Begge stillingene tilbyr spennende utfordringer i et dynamisk arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.


Searas AS er dedikert til innovasjon innen vannbehandlingsteknologi og tilbyr en unik mulighet til å jobbe med cutting-edge løsninger som bidrar til bærekraftig vekst i oppdrettsindustrien.


For mer informasjon om våre produkter og selskapet, besøk vår hjemmeside her.


Recman:

 9 views0 comments

Comments


bottom of page